Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 600 persones participaran en la Cavalcada dels Reis aquest diumenge

26817

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, ha assenyalat aquest dimecres que més de 600 persones participaran en la Cavalcada del Reis de 2019, les quals estaran organitzades en 19 comparses i 13 carrosses.

«Tot està preparat, els Reis sortiran el dia 5 acompanyats d'un gran bosc animat amb fades i animals i tornarà a ser una vegada més una carrossa màgica en una cavalcada plena de música i animals», ha explicat Frade en declaracions als mitjans de comunicació.

Així mateix, ha assegurat que des de l'Ajuntament de Palma estan «molt contents» amb el treball realitzat aquest any i ha afirmat que es tracta «d'un gran èxit» de l'artista mallorquí Antoni Socías.

En relació al recorregut, la regidora ha detallat que serà el mateix de cada any, ja que els Reis arribaran amb vaixell al Moll Vell, passaran per les Avingudes, baixaran a Jaume III i acabaran en el Casal Solleric, on s'acomiadaran dels infants.

Per part seva, el director artístic de la Cavalcada, Daniel Puig, ha explicat que enguany es continua amb la temàtica general «molt natural i floral», encara que afegint tres carrosses noves, una que obrirà la Cavalcada amb un personatge nou que va guiant als Reis i altres dues temàtiques.

En concret, una de les carrosses temàtiques estarà centrada en la representació d'un bosc encantat, mentre que l'altra serà un jardí màgic amb persones disfressades d'insecte i un infant dins d'una estructura plena de fruits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.