Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació de veïns de Palma es desmarca dels «insults» proferits durant el ple de dijous a Cort

26839
Imatge de la façana principal de l'Ajuntament de Palma. | dBalears/Arxiu

La Federació de Veïns de Palma, ha mostrat aquest dissabte el seu rebuig als «insults» que va proferir David Fiol, representant dels veïnats de Son Puig, durant el ple de l’Ajuntament de Palma del passat dijous. La federació ha volgut mostrar la seva crítica i s’ha volgut «desmarcar totalment» de les paraules amb les quals aquest líder veïnal es va dirigir a Antoni Noguera, batle de Palma, i José Hila, exbatle i regidor d’urbanisme.

La federació ha assegurat que «el moviment veïnal sovint ha de lluitar contra corrent; des de les institucions, es veritat, que ens posen molts de bastons a les rodes i entrebancs, però hem d'aconseguir els nostres objectius, per la força de la unió i de la raó, amb educació i respectant a les persones siguin de qualsevol ideologia». «Per nosaltres, la finalitat, no pot justificar els mitjans per aconseguir-la», han assegurat des de direcció de l’entitat.

Des de la Federació, donen «suport als veïns i veïnes del barri de Son Puig», en les seves reivindicacions davant Red Elèctrica Española, «per tal d’aconseguir la reubicació de les torres d'alta tensió». «Però de cap de les maneres podem acceptar les males maneres i els insults a les persones», han assegurat els responsables.

Respecte a les institucions

Des de l’entitat veïnal han recalcat que la figura del batle «representa a tots els palmesans i com a tal es mereix respecte i consideració, no podem creure que els veïnats de Son Puig, comparteixin les maneres i els insults que el seu representant va esgrimir en el Ple».

«Rectificar és de savis i de bones persones, tothom té dret a poder equivocar-se. Des del nostre punt de vista, creiem que seria molt positiu una rectificació demanant disculpes, es va insultar, al representant de tots els palmesans», han sentenciat des de la federació de veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.