Setmanari d'informació local - 138 anys

La Diada de Mallorca 2018 institucional se centra en la interculturalitat

26585

El programa institucional de 2018 de la Diada de Mallorca, que se celebra el 31 de desembre en commemoració de la conquesta de Mallorca el 1229, se centrarà aquest any en la interculturalitat i tendrà activitats en 13 municipis.

El programa d'actes ha estat presentat aquest dimecres pel vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Relacions Institucionals, Marc Herrera.

La Diada s'iniciarà amb el pregó i un concert aquest dissabte a Llucmajor. La pregonera serà Malika Kathir, doctora en Filologia Hispànica i mediadora cultural.

La temàtica de la Diada de Mallorca institucional d'enguany és la interculturalitat, «entesa com l'existència en el territori insular de diferents cultures esdevengudes a partir de l'arribada de gent de tot el món», segons el Consell.

A més, Jurado ha ressaltat que han dissenyat un «programa descentralitzat» passant per 13 municipis. En total s'oferiran un total de 60 activitats compreses entre aquest dissabte 22 fins al 31 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.