Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSM-Entesa es 'congela' i traspassa la seva capacitat política a MÉS per Mallorca

26473

El PSM-Entesa, que ha celebrat el seu 24 Congrés aquest dissabte a Llubí, ha confirmat el traspàs de tota la seva capacitat política al partit MÉS per Mallorca.

D'aquesta forma, tal com apunten en un comunicat, el partit queda a partir d'ara «congelat» i únicament assumirà funcions administratives i de gestió.

Així mateix, durant el Congrés, els membres de PSM-Entesa han debatut i aprovat per aclamació uns nous estatuts així com una nova ponència organitzadora. Entre els principals canvis introduïts destaca l'eliminació del Consell de Direcció Política, de les agrupacions locals i de l'Executiva del PSM-Entesa. I, d'altra banda, com a únic òrgan de direcció, es crea una Junta de Gestió conformat per Bel Busquets com a secretària general; Joana Maria Campomar com a secretària d'Organització i Finances; i Miquel Àngel Contreras com a vocal.

També s'elimina la Comissió de Comptes, funcions que a partir d'ara assumirà una sola assemblea anual. D'altra banda, la Comissió de Garanties Democràtiques estarà formada per Bernat Aguiló, Catalina Bover i Coloma Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.