Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem Menorca diu que no volen esbucar el pont per «criteris de seguretat i econòmics»

26383

Podem Menorca ha respost aquest dimecres a les declaracions de MÉS per Menorca assegurant que la postura de mantenir el pont de l'Argentina respon a criteris de seguretat, d'impacte mediambiental i territorial i de trobar el menor cost econòmic per als ciutadans, així com per respectar la llei.

En aquest punt, han assegurat que «en cap cas s'ha romput ni hi ha hagut intenció de rompre» l'acord de govern amb els socis del Consell Insular de Menorca. «L'únic que hem fet després de l'última executiva insular ha estat clarificar la nostra postura sobre l'esbucament dels ponts semiconstruïts de Rafal Rubí i la urbanització de l'Argentina i ho hem fet perquè ho consideràvem necessari per honestedat amb els ciutadans de Menorca, transparència i bon govern», han indicat des Podem.

En concret al pont de l'Argentina, Podem Menorca ha considerat que els problemes de drenatge es podrien solucionar «amb una inversió mínima». «Entenem que és la solució més viable des d'un punt de vista tècnic, mediambiental, territorial, legal i econòmic», han subratllat.

Així mateix, en relació al pont de Rafal Rubí han indicat que la seva postura serà partidària d'esbucar-lo si el Pla Territorial Insular (PTI) confirma que hi ha un conflicte d'interessos públic entre seguretat i paisatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.