Setmanari Sóller

133
anys

MÉS per Mallorca anuncia accions al carrer per a contestar els discursos d’extrema dreta

05-12-2018

El portaveu del grup parlamentari MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que «és important sortir al pas a les declaracions que s’han donat per part del PP, Ciutadans i VOX després de les andaluses». Ferrà ha recordat que «tant des de MÉS per Mallorca com des del Govern del canvi representen els valors democràtics, a diferència d’aquelles formacions com VOX o Ciutadans, que el passat dilluns va acusar la formació ecosobiranista de “colpista”. No permetrem que ens donin lliçons de democràcia formacions que estan fora dels valors democràtics», ha dit.

Ferrà ha remarcat per altra banda que «és obligat que el PP de Balears surt a dir què troben de les declaracions de Pablo Casado sobre recentralitzar les competències en educació, sanitat i polítiques socials». Unes declaracions que suposen, en paraules de Ferrà, «una involució de les autonomies i dels pilars de la democràcia».

MÉS per Mallorca, ha assegurat Ferrà, «no es quedarà als micròfons per contestar totes aquestes declaracions que freguen el feixisme. Sortirem al carrer per contestar cadascuna d’aquestes paraules. No podem tolerar-ho», ha afegit. Josep Ferrà, a més, ha recordat la proposta que va presentar MÉS per Mallorca per a la reforma de la Constitució espanyola: «és molt important actualitzar aquesta carta per refermar els valors democràtics i sobretot per fer fora a formacions que representen l’extrema dreta feixista, formacions que no haurien de tenir cabuda en un sistema democràtic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris