Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP celebra un «acte senzill» en record de les víctimes per violència de gènere

25919
El PP de les Illes Balears en record de les víctimes per violència de gènere. | PP

El PP ha celebrat aquest dissabte el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Ha celebrat un «acte senzill en record» de les dones que pateixen aquesta violència i al mateix temps de denúncia davant el que s'ha convertit en la pitjor xacra social de les societats actuals i una vulneració dels drets humans de les dones.

Al final de la concentració, en què s'ha guardat un minut de silenci, el president regional de la formació Biel Company ha apellat a combatre «la violència contra la dona des de diferents àmbits per a la seva total eradicació». «S'ha de combatre des de tots els nivells, des de la política, incrementant les mesures que ja tenim per fer-les més efectives i més contundents; des de l'educació i la formació entre els més joves, perquè creixin en valors com la igualtat i el respecte; i millorant els protocols d'actuació per salvaguardar la seguretat de les dones víctimes d'aquesta xacra», ha assenyalat.

Company ha recordat que, malauradament, les Illes Balears són la comunitat autònoma on més denúncies de dones es produeixen, amb una ràtio de 26 per cada 10.000 dones, molt per sobre de la mitjana nacional. «Hem avançat molt en els darrers anys i s'han fet passos importants, però és evident que no és suficient i hem de seguir avançant per acabar amb una violència que deixa en evidència a tota la societat», ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.