Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia de Palma retira 13 patinets elèctrics que es llogaven sense llicència

25821

La Policia Local de Palma ha retirat 13 patinets elèctrics que es trobaven al carrer per realitzar una activitat sense llicència municipal.

Segons han informat, «aquests vehicles de mobilitat personal causen molèsties als vianants i impedeixen el pas per la via pública i, per això, ha assegurat que es retiraran tots aquells en els quals es donin aquestes circumstàncies».

Cort ha recordat que el decret de vehicles de mobilitat personal estableix que les empreses de lloguer de VMP necessiten una llicència municipal en concepte d'utilització de béns de domini públic local en la modalitat d'ús comú especial de béns d'ús públic en transcórrer per vies públiques.

A més, la persona física o jurídica de l'explotació econòmica ha de posseir una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi possibles danys tercers. Al mateix temps, l'activitat ha d'informar a l'usuari de les rutes autoritzades i de les condicions de circulació que regeixen per a aquest tipus d'activitats. Així mateix, tenen l'obligació de dur casc, en ser propietat d'una empresa, i no poden circular a més de 20 km/h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.