Setmanari d'informació local - 138 anys

Èxit de la presentació del projecte de rehabilitació del port del Molinar

25671

L’acte públic de presentació del projecte de rehabilitació del port del Molinar, celebrat aquest dimecres al col·legi del Molinar, va ser tot un èxit. L’afluència de públic va ser nombrosa amb unes 200 persones, entre les quals hi havia representats de totes les formacions polítiques.

La presentació que va comptar amb les ponències del president d'Autoritat Portuària de les Balears, Joan Gual de Torrella, i del cap d’infraestructures, Antoni Ginard, va fer palès que el projecte de rehabilitació del port centenari és un projecte amb solvència tècnica que millora la seguretat i operativitat del port i que compta amb el consens social i polític.

Joan Gual va dir que serà un port obert a la ciutadania sense barreres físiques que permetrà una relació més íntima de la gent amb la mar, millorant així el passeig marítim del Molinar. El president va afirmar que aquest port garantirà l’ús per la nàutica social amb eslores màximes de 8 metres i que sense créixer en superfície es reorganitzaran els espais per a donar major funcionalitat i harmonia estètica al port.

Totes les formacions polítiques varen intervenir
Durant l’acte va haver espai per la intervenció dels diferents partits polítics municipals que varen donar el seu suport unànime. «Això no fa més que reforçar el projecte presentat per l'Autoritat Portuària de les Balears i llança un missatge a la ciutadania que tots anem: polítics, administracions i ciutadania en la mateixa direcció».

Una participació activa dels assistents
Al torn de paraules els assistents varen poder demanar sobre diferents qüestions que varen ser contestades i argumentades tècnicament resolent qualsevol dubte. En diferents moments de l’acte es va manifestar l’alegria i suport dels assistents amb forts aplaudiments.

Les obres de rehabilitació del Port podrien començar al febrer
Es va confirmar que es preveu que les obres de rehabilitació comencin en febrer. 'Al Molinar, Port Petit' ha demanat que les obres comencin el més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.