Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen ajudes de 100.000 euros per a la promoció de les Balears per a rodatges

25593

Les conselleries d'Innovació, Recerca i Turisme i la de Cultura, Participació i Esports han convocat una línia d'ajuts, amb un pressupost de 100.000 euros, per a la promoció de les Balears com a espai per a rodatges.

Segons ha explicat el Govern en un comunicat aquest dimarts, l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears (Aetib) aporta els 100.000 euros i l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) és l'encarregat de convocar la línia de subvenció, rebre les sol·licituds, avaluar-les i resoldre la concessió.

La convocatòria d'aquests ajuts té per objecte promocionar el territori com a espai per a rodatges i per a la millora del posicionament turístic de les Balears, durant el període comprès entre els dies primer de gener i 30 de novembre de 2018.

Per a això, s'estableix una línia de subvenció que dóna suport a la mobilitat derivada d'aquells rodatges audiovisuals que contribueixen a la promoció del paisatge, la cultura i el patrimoni històric i natural de les Illes.

Entre les despeses que s'inclouen es troben serveis de transport aeri, marítim o terrestre de persones / vehicles i serveis d'allotjament en règim de mitja pensió.

El termini de presentació de les sol·licituds a les ajudes està obert fins al 22 de novembre. L'import màxim anual que es pot concedir per sol·licitant i projecte és de 25.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.