Setmanari d'informació local - 138 anys

L'AELC presenta el cartell de foment de la lectura en català a les Illes

25573

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) tanca la celebració de l'Any Llompart amb l’edició del nou cartell de foment de la lectura amb el vers «Que repiquin al vent les paraulasses» de Josep Maria Llompart amb una il·lustració de l’artista mallorquina Tonina Matamalas.

Tonina Matamalas (Andratx, 1986) és una ànima viatgera. A més d’artista és activista i porta el seu estudi a la motxilla, que volta per tot el món. El cartell s'ha presentat aquest cap de setmana a la Fira del Llibre en Català a Menorca aprofitant l'Espai Reverb, dissabte 10 al vespre, en el qual es presenten les novetats literàries d'alguns autors associats, que aquest any han estat Margarita Ballester, Miquel Bezares, Pau Faner i Damià Rotger.

El cartell de foment de la lectura es distribuirà aquests dies a biblioteques, llibreries i escoles per estimular la imaginació dels lectors i presentar-los la lectura en català d’una manera atractiva.

Cal recordar que l’any passat es va inaugurar aquesta iniciativa amb uns versos de l’eivissenc Marià Villangómez: «Els bons llibres són una segona pàtria, un territori mental i vast damunt el nostre territori geogràfic». En aquella ocasió, eren acompanyats d’una il·lustració del menorquí Xesc Florit Nin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.