Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acollirà a partir d’aquest divendres la 29a edició de la Fira del Llibre en Català

25483

La 29a edició de la Setmana del Llibre en Català arrencarà aquest divendres i es perllongarà fins al 13 de novembre, en el Parc de ses Estacions de Palma, amb l'objectiu de ser una «mostra de la riquesa i la diversitat de l'edició en català».

Segons ha informat el Gremi de Llibreters de Mallorca, durant la setmana hi haurà activitats literàries per promoure la lectura, enfortir la difusió del llibre, distribuir el coneixement i fomentar la cultura en llengua catalana.

A més, com a novetat, durant aquesta edició es podran adquirir llibres a preu de cost perquè aquests siguin lliurats als ajuntaments de les zones afectades per les inundacions en el Llevant de Mallorca. Així mateix, el Gremi de Llibreters farà una donació de l'1 per cent d'aquests beneficis.

La Setmana del Llibre en Català s'iniciarà aquest divendres a les 18.30 hores amb el pregó inaugural per part de la historiadora Isabel Peñarrubia. Durant aquesta edició tendran lloc presentacions de llibres, homenatges, recitals, concerts o converses literàries, entre altres activitats.

A l'acte de presentació d'aquest dijous han assistit la directora insular de Política lingüística, Aina Sastre; la tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma, Aurora Jhardi; el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió; i la presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Maria Barceló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.