Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Tomàs serà cap de llista de MÉS per Llucmajor a les properes eleccions municipals

25375

Jaume Tomàs repetirà com a cap de llista per MÉS per Llucmajor a les eleccions municipals del 2019, una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures a les eleccions primàries convocades per l’agrupació local i on no s’han presentat candidatures alternatives.

Aquestes primàries, a les quals s'havien inscrit un centenar de persones, han finalitzat amb la proclamació de Jaume Tomàs com a cap de llista. La resta de la candidatura serà proposada per la comissió permanent de l’agrupació i serà ratificada en assemblea.

Cal recordar que MÉS per Llucmajor aglutina les agrupacions a Llucmajor d’Esquerra Republicana, Iniciativa Verds i Partit Socialista de Mallorca així com altres persones
independents. «MÉS per Llucmajor es veu preparada per a seguir governant i, de fet, els objectius de cara a les eleccions, és convertir-se en la força més votada», expliquen des de l'agrupació.

Després de quatre anys al govern municipal, Jaume Tomàs ha declarat la seva «il·lusió i compromís per a seguir treballant per Llucmajor i refermar el nou model de municipi iniciat durat aquest mandat». «Han estat tres anys ben aprofitats i plens de reptes assolits, però encara són molts els que queden per assolir i per als quals ja començam a fer feina amb la seguretat que al 2019 el ciutadans ens seguiran donant el seu suport per fer de Llucmajor un municipi millor», ha explicat.

Jaume Tomàs Oliver (Llucmajor, 1964) és funcionari, tècnic del Departament de Disciplina Urbanística de l’Ajuntament de Manacor i és regidor de l’Ajuntament de Llucmajor des de 2011. Va ser batle durant la primera part del present mandat, on ha encapçalat el Departament d'Urbanisme, Ordenació del Territori, Entorn Urbà, Medi Ambient i Medi Rural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.