Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort instal·larà contenidors de matèria orgànica que identificaran els usuaris

25231

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa el pròxim 19 de novembre un projecte pilot en sis barris mitjançant el qual s'instal·laran un total de 35 contenidors de matèria orgànica que, per a la seva utilització, requeriran la identificació dels usuaris a través de la targeta ciutadana.

En roda de premsa, la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i presidenta d'Emaya, Neus Truyol, ha assegurat que amb aquesta actuació es pretén treballar en línia de les exigències europees i aconseguir «beneficis ambientals i econòmics».

Durant la fase pilot d'aquest projecte, que suposa una inversió de 28.000 euros, es distribuiran un total de 35 contenidors als barris de Son Rapinya, Son Flor, Los Almendros-Son Pacs, Es Fortí, Son Cotoner i Camp d'en Serralta .

Segons ha explicat el regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, mitjançant l'ús de la targeta ciutadana es portarà un registre que en el futur es podrà vincular a la creació de diferents tarifes, segons l'ús que facin els ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.