Setmanari d'informació local - 138 anys

Lloseta reforçarà la vigilància policial per impedir la botellada durant les festes

23839

L'Ajuntament de Lloseta ha decidit reforçar el dispositiu de vigilància policial, que es desplegarà el cap de setmana vinent amb motiu la celebració de les festes patronals.

El Consistori ha informat aquest dimarts que es posarà més policia als carrers i se sol·licitarà un reforç a la Guàrdia Civil, i a part de tasques de seguretat els agents tendran com a prioritat «frenar la botellada al carrer i sobretot el consum d'alcohol per part de menors».

L'Ajuntament ha recordat que el cap de setmana passat, amb motiu de la celebració de les primeres revetlles, ja es va realitzar un control especial i s’imposaren «més d'una vintena de sancions pel consum de begudes alcohòliques al carrer o per actuacions incíviques».

En aquest sentit, han assenyalat que el dispositiu muntat es va fer «amb una previsió d'afluència de persones que es va veure superada de manera important». El batle del municipi, Xema Muñoz, ha assegurat que «malgrat la bona feina dels agents i després de les quatre intoxicacions etíliques registrades per part de menors» han decidit «incrementar la vigilància».

En aquest sentit, Muñoz ha lamentat «que es produïssin aquests fets» i ha assegurat que posaran tot de la seva part perquè no es repeteixin. A més, han recordat als establiments comercials que els menors no poden accedir a la compra d'alcohol.

També han demanat als pares que «mentalitzin als adolescents que l'alcohol no és necessari per divertir-se durant les festes». El batle ha finalitzat dient que cal «acabar amb aquest binomi entre festes i alcohol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.