Setmanari d'informació local - 138 anys

Atlàntida Film Fest suma tres pel·lícules finalistes als European Film Awards

23751

Atlàntida Film Fest, el festival que se celebra cada estiu a Filmin i a Mallorca, ha estat premiat pel seu caràcter innovador i la seva defensa del cinema europeu. El programa Media de la Unió Europea ha seleccionat un total de 30 projectes dels quals, Atlàntida Film Fest és l'únic festival de l'Estat espanyol i un dels pocs europeus que compta amb un suport així.

La pel·lícula amb la qual el Festival va reobrir l'Antiga Presó de Palma, "Diario de mi mente", dirigida per Urusula Meier, ha estat escollida una de les ficcions finalistes per als European Film Awards, els premis del cinema europeu que també han considerats entre seus finalistes a dos dels documentals projectats a Mallorca pel Festival, "La nación muerta" (sobre el genocidi a Romania) i "Meteors" (una obra màgica que analitza el conflicte entre Turquia i el Kurdistan).

Aquest any Atlàntida va aconseguir la major assistència de la seva història, superant els 80.000 espectadors, 10.000 a la seva seu oficial a Mallorca i 70.000 a la seu online.

Atlàntida film Fest celebrarà la seva primera edició a Portugal del 22 d'octubre al 22 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.