Setmanari d'informació local - 138 anys

Cancel·lada la performance de Barceló que volia omplir de fang el Palau de la Música

23441

El Palau de la Música i Miquel Barceló han decidit cancel·lar la performance-concert prevista per al 8 i el 9 d'abril de l'any que ve. Barceló volia omplir de fang l'escenari del Palau per convertir-lo en una cova. Fonts de la institució diuen que ho han cancel·lat per «motius tècnics i limitacions patrimonials».

Els concerts eren una col·laboració de Barceló, artista invitat de la temporada 2018-2019, amb el compositor francès Pascal Dusapin, que hi participava amb una composició inèdita.

L'artista felanitxer volia a sortir «disparant fang» contra els membres dels Cors de l'Orfeó Català i contra les muses que envolten l'escenari mentre es reproduïa el so enregistrat en 3D a la cova de Chauvet, a França, amb «les gotes i els ecos propis». Al final, s'acabava generant una «escultura sonora».

El projecte estava lligat al concepte de l'origen, leitmotiv de la temporada 2018-2019. Veient la impossibilitat de materialitzar el que Barceló tenia al cap, ara s'està «redefinint» la col·laboració entre l'artista i el Palau de la Música.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.