Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Antiautopista diu que el model de mobilitat a Mallorca és ineficaç i irracional

23431

Aquest dissabte s'ha fet al massís de Randa una roda de premsa per anunciar el calendari de presentacions del monogràfic 'Pus Carreteres!' contra l'autopista Llucmajor-Campos.

La publicació consta de quatre blocs temàtics (antecedents, projecte, reflexions i alternatives) i acaba amb una infografia sobre els costos ambientals, territorials i econòmics que suposarà aquesta infraestructura.

«Una publicació de 12 pàgines d’anàlisi, reflexió i crítica del model de mobilitat que patim des de fa prop de quaranta anys a Mallorca basat en gran part en el transport privat amb cotxe. Un model que genera exclusió social, un model econòmicament ineficaç i ecològicament irracional» han explicat els membres de la Plataforma Antiautopista.

La publicació, de la qual se n’han editat 2.000 exemplars que es podran aconseguir a les distintes presentacions, es va presentar divendres passat a Campos.

Les següents presentacions previstes són: el dilluns 20 d’agost a la Plaça Sant Jaume de Portocolom i el divendres 24 a l’Ateneu Lo Tort de Manacor.

Posteriorment, al setembre, es presentarà al local del GOB de Palma i a l’octubre a Alaró.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.