Setmanari d'informació local - 138 anys

La serra de Tramuntana acollirà el projecte 'Missions Artístiques'

23411

La col·laboració entre el consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i es Baluard ha permès impulsar una nova edició del projecte 'Missions artístiques' a la Serra de Tramuntana, un taller que tendrà lloc entre el 23 al 27 d'octubre de 2018.

Segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament en un comunicat, en aquesta edició els voluntaris participaran en un taller del grup Inland-Camp Endins, una activitat sobre el paisatge «per obrir noves vies de recerca i experimentació pedagògica».

Cort ha explicat que aquest taller «convida a conèixer i interpretar el paisatge de la Serra de Tramuntana, les seves problemàtiques i els reptes que afronta» a partir de visites al poble de Deià i altres zones properes.

A més, es tractaran matèries com l'art, l'ecologia, el territori, els models de desenvolupament, els processos de canvi, o la «col·laboració i diàleg dins del propi equip».

S'han convocat deu places per participar en el taller. Més endavant tendrà lloc un període d'elaboració de resultats, tals com la visualització de la informació recollida, l'anàlisi del context, l'especulació de cara a un futur o la formulació de propostes. Aquests es podran visualitzar en diversos formats presentats a es Baluard durant el 2019.

Les persones interessades ja poden inscriure's a través d'un formulari disponible en el servei web d'Inland fins dia 28 d'agost a les 00.00 hores. Les deu beques concedides inclouen els trasllats de Palma a Deià i l'entorn d'estudi, allotjament, manutenció i assegurança.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.