Setmanari d'informació local - 138 anys

Tornen els vessaments a Ciutat Jardí per la saturació de la depuradora

La situació obliga a tornar a tancar les platges

23337

L'Ajuntament de Palma ha decidit tancar novament aquest dimarts les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí després que s'hagi registrat un nou vessament d'aigües mixtes (pluvials i residuals).

Segons han informat, les platges estaran senyalitzades amb banderes vermella per precaució després dels abocaments d'aquest dimarts al matí. Des de Cort han detallat que les intenses pluges caigudes a Palma han provocat un abocament d'aigües mixtes i, per això, les platges romandran tancades fins a tenir els resultats de les analítiques de les mostres d'aigua.

Diumenge passat les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí estigueren tancades durant el dia i senyalitzades amb banderes vermelles per precaució després dels abocaments que es trobaren l’horabaixa de dissabte.

Aquests vessaments que es produeixen quan plou és per la «saturació de la depuradora del Coll d'en Rabassa», segons va explicar el diumenge l'Ajuntament de Palma. Les Balears es trobaen en avís de risc (groc) per ruixats i tempestes que podran ser localment fortes i fins i tot podran anar acompanyades de calamarsa en la primera meitat del dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.