Setmanari d'informació local - 138 anys

10 anys de Xítxeros amb Empenta

23119

Enguany, Xítxeros amb Empenta celebra el desè aniversari. Van començar aquesta associació sense ànim de lucre el 2008 amb les ganes de crear un canvi a Manacor. «Durant aquests deu anys, hem lluitat per defensar la nostra llengua i cultura, organitzant diversos actes com el Mercat d’Intercanvi de Llibres, xerrades, concerts d’autor, microteatre, el Correbars, entre d’altres».

Amb motiu d’aquests deu anys d’empenta, el proper divendres 3 d’agost tendrà lloc el primer del cicle d’actes que estan organitzant per a celebrar-ho. Es tracta del Xitxerrock, un concert on comptaran amb Escarràs, Mareselva, Salvatge Cor i Senyor Oca, seguits de PD Manex, que continuarà amb la gresca acabats els grups. Oferiran sopar a preus populars i també s'hi podrà trobar un punt de venda de les camisetes de Xítxeros.

«Per a nosaltres, aquest esdeveniment consisteix en un intent d’agraïr al poble tot el que ens ha donat durant aquesta dècada. Volem celebrar amb els manacorins, manacorines i gent d'altres pobles de l'illa tota la feina feta fins a dia d’avui, i animar a més persones a que ens acompanyin en aquest camí i a participar en una comunitat que dia a dia va creixent», expliquen els Xítxeros.

Així, el Xitxerrock serà el divendres 3 d’agost a partir de les 19.30 h al Parc Municipal de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.