Setmanari Sóller

134
anys

S’obre el termini per a inscriure’s al Park(ing) Day 2018

02-08-2018

L’Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha obert el termini per a inscriure’s al Park(ing) Day de la Setmana de la Mobilitat 2018, que se celebrarà del 15 al 22 de setembre. El Park(ing) Day, que enguany es farà dia 21 de setembre, és un esdeveniment anual d’abast mundial en el qual els ciutadans participants presenten una ocupació alternativa de l’aparcament a la via pública.

Al Park(ing) Day hi poden participar entitats ciutadanes, centres educatius i administracions que vulguin presentar un projecte amb objectius educatius reivindicatius i divulgatius per millorar Palma. Es tracta d’un esdeveniment no comercial en el qual no es pot vendre, promocionar o anunciar productes i serveis. No obstant això, les entitats poden promocionar els seus projectes sense ànim de lucre. L’any 2014 varen participar dues associacions i l’any passat, 16 entitats que ocuparen 20 espais diferents.

Per a participar-hi, s’ha d’enviar un mail a mobilitat@palma.cat abans del 15 d’agost. El correu ha de tenir les següents dades:

  • Nom de l’associació i dades de contacte (nom del representant, adreça electrònica i telèfon).
  • Explicació breu de l’objectiu de la iniciativa i del projecte de reconversió d’una o dies places d’aparcament.
  • Carrer preferiblement  zona blava on es vulgui dur a terme l’activitat, motiu de l’elecció i horari.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris