Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort modificarà la mida de prop de 1.900 senyals verticals del centre a petició d'ARCA

23097

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimecres la licitació del nou contracte de senyalització vertical i horitzontal, que suposarà una inversió total de 2.599.000 d'euros en dos anys prorrogables a quatre.

Segons ha explicat en roda de premsa el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, l'anterior contracte suposava un cost de 700.000 euros anuals, però amb el nou conveni «s'ampliaran les prestacions i suposarà una millora qualitativa en el manteniment, subministrament i control dels senyals de Palma», amb una despesa anual de 1,29 milions d'euros.

El regidor ha explicat que, com a novetat, s'oferirà un lot de supervisió de qualitat i assistència tècnica, mentre que l'altre serà per a la inversió en la senyalització. Aquests contractes s'adjudicaran per concurs públic a dues empreses diferents que treballaran simultàniament amb la brigada de mobilitat de l'Ajuntament.

Així mateix, ha anunciat que, a petició d'ARCA, es realitzarà una modificació de la mida de les gairebé 1.900 senyals verticals situades en el centre de Palma. Tal com ha indicat, els senyals triangulars es reduiran de 70 a 50 centímetres, mentre que els senyals circulars, quadrats i octogonals passaran de 60 a 40 centímetres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.