Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort recupera les 'Cançons de la Mediterrània' com a referent cultural de l'estiu

22995

L'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha recuperat el cicle 'Cançons de la Mediterrània', que ha tengut lloc tots els dijous del mes de juliol a ses Voltes. Amb gran èxit d'assistència, han acomplert la voluntat que es converteixi en un referent dels estius de Palma.

«Recuperam un referent musical i de la cultura del nostre entorn que es va deixar desaparèixer, al mateix temps que feim realitat una reivindicació que se'ns ha traslladat en diverses ocasions», ha expressat el batle de Palma, Antoni Noguera. Així mateix, també ha afirmat que es vol «aconseguir una ciutat més moderna, resilient i europea i la cultura és una eina fonamental per aconseguir-ho».

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha recordat que «el festival va néixer en 1984 i va prendre molta força durant els anys 90». «Les Cançons s'arribaren a convertir en un referent de la nit mallorquina i arribaren a ser conegudes més enllà de les illes», ha destacat.

Cort ha recuperat el format original, amb quatre concerts en els quals han actuat vuit grups, que «representen els dos vessants de les Cançons, la música del món i la cançó d'autor». «Es fusionaran estils, ritmes i estètiques majoritàriament mediterrànies, encara que comptarem amb una pinzellada d'una mica més del nord», ha explicat el regidor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.