Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos considera un «despropòsit» que el PSIB hagi introduït l'avortament «com un dret»

22879

El partit ultra espanyolista ACTUA Baleares, encapçalant per Jorge Campos, ha denunciat aquest dilluns que una esmena presentada pel PSIB en darrer moment a l'article 27 de la llei de protecció de la família que s'aprovarà dimarts al Parlament introdueix el dret a la interrupció voluntària de l'embaràs, «la qual cosa suposa una incongruència per a una llei que recull la protecció de la maternitat en el seu article 11».

ACTUA dóna suport la resta de l'articulat de la primera llei de la família que s'aprova a les Balears ja que recull propostes que «potencien la conciliació i la coresponsabilitat, l'impacte familiar a totes les lleis de Balears, protegeix la natalitat i a les famílies nombroses, estableix punts de lactància, protegeix a les famílies vulnerables, a les famílies monoparentals, la solidaritat intergeneracional, o defineix a la família segons la Declaració Universal dels Drets Humans, entre altres millores, que, encertadament, va proposar l'Institut balear de la família».

El president d'ACTUA Balears, Jorge Campos, considera un «despropòsit que el PSOE hagi introduït en el darrer moment l'avortament com un dret demostrant la seva utilització partidista del que constitueix un drama a les Balears on es produeixen uns 6 avortaments al dia». «S'enfosqueix així una llei que d'una banda protegeix la natalitat i per una altra recull que avortar és un dret, tenint en compte que 2 de cada 10 embarassos acaben en avortament per falta de protecció i suport. Si obtenim responsabilitat de govern, ens comprometem a derogar el article 27 d», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.