Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears i el Regne Unit col·laboren per prevenir els casos de 'balconing' que han augmentat

22703

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha rebut aquest dimarts en audiència a l'ambaixador del Regne Unit a l'Estat espanyol, Simon Manley, que ha destacat la col·laboració que estan duent a terme junts per prevenir els casos de balconing que enguany ja s'han produït 11 incidents i quatre persones mortes a les Balears.

En l'audiència també han estat present la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, el cònsol general del Regne Unit a Catalunya, les Balears, Aragó i Andorra, Lloyd Milen; així com la vicecónsul del Regne Unit a les Balears, Lucy Gorman.

Manley ha explicat que el Consolat, el Govern de Regne Unit i les autoritats de les Balears estan desenvolupant una «boníssima» col·laboració i ha assenyalat que estan treballant junts per assegurar «l'èxit de les vacances i la vida dels britànics».

A més, ha destacat el «creixement estrany» d'aquests incidents enguany i ha informat que en la trobada han tractat què poden fer les autoritats per prevenir aquest comportament. «Hem de tractar aquest problema amb mesures de prevenció», ha recalcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.