Setmanari d'informació local - 138 anys

Estudiants de totes les Illes participen en el campus 'Petita Simfònica'

22055
El projecte se centra en un campus, a la granja escola Burotell (Calvià, Mallorca), entre el 22 i el 25 de juny. | CAIB

Un total de 87 infants gaudiran del Campus 'Petita Simfònica', un projecte adreçat a estudiants de música d'entre onze i setze anys, que té com a objectiu fonamental donar a conèixer la música simfònica a partir de viure una experiència única amb l'Orquestra Simfònica Illes Balears. Els alumnes provenen de Mallorca (49 alumnes), Menorca (22 alumnes) i Eivissa (16 alumnes).

El projecte se centra en un campus, a la granja escola Burotell (Calvià, Mallorca), entre el 22 i el 25 de juny, on els professionals de la Simfònica es posen en contacte amb els petits músics i creen un camp de treball, en forma de convivència, que finalitzarà amb un concert públic aquest diumenge 24 de juny al Palau de Congressos de Palma, a les 20:00 h.

Prèviament al campament, tal com ha explicat la Conselleria, ja s'han fet trobades per illes on els alumnes, juntament amb professors de les escoles de música i conservatoris seleccionats i músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, assajaren el repertori del concert de 24 juny.

'El Concert per a flauta núm.1' de W.A. Mozart; 'Dansa Hongaresa núm. 1, 3 i 5' de J. Brahms i 'Star Wars, suite' de J. Williams seran les obres que s'interpretaran en aquest concert, sota la direcció de Pablo Mielgo. A més, el públic podrà gaudir de la jove flautista solista Carla García Heredia.

Els objectius del projecte 'Petita Simfònica' se centren a crear un espai per a fomentar les orquestres entre els joves estudiants de música de les Illes Balears; «aprofundir en els coneixements musicals a partir de l'experiència de viure en primera persona què és una orquestra; fomentar la música simfònica i acostar-la al món infantil, escurçant distàncies entre uns i altres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.