Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Jornades de Patrimoni Immaterial inclouran un cicle a la memòria viva de la Misericòrdia

21495

El Consell de Mallorca celebrarà del 7 al 9 de juny les Jornades de Patrimoni Immaterial amb un cicle dedicat a la memòria viva de la Misericòrdia. Serviran per abordar temàtiques com la vida quotidiana i la memòria oral, mitjançant testimonis vius, de com era la vida en aquest edifici, quan funcionava com a institució benèfica.

Segons ha dit la directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca, Kika Coll, «aquestes jornades estan vinculades a la vida de les dones que vivien a la Misericòrdia». Coll ha explicat que s'està treballant «dur amb el vinculat amb el patrimoni immaterial i de memòria oral però, a més, aquesta vegada parlem de la Misericòrdia, un espai oblidat durant molt temps».

Per aquest motiu, assegura que «dins del programa» han tengut en compte «els espais de la vida quotidiana mitjançant els testimoniatges que ens han pogut donar una idea de com es vivia a la casa».

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa que impulsa la Direcció Insular de Patrimoni per identificar i recollir informació que permeti conèixer la riquesa del patrimoni immaterial de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.