Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Inca demana que es traslladi la seu d'una Conselleria o Departament del Consell a Inca

21351

MÉS per Inca ha presentat una moció que es debatrà al plenari d'aquest dijous a Inca en què s'insta el Govern a estudiar la ubicació de la seu d'algunes de les seves Conselleries al municipi d'Inca. Igualment, també s'insta el Consell de Mallorca a estudiar la ubicació d'alguns dels seus Departaments.

Biel Frontera, regidor de MÉS, ha explicat que aquesta mesura persegueix minvar el desequilibri territorial a l'illa de Mallorca i modificar l'actual situació de «macrocefàlia» de la ciutat de Palma, una situació que provoca problemes de mobilitat de difícil solució.

MÉS considera que Inca és una ciutat amb un gran potencial per acollir part de l’administració autonòmica i insular: «té una situació suficientment propera a Palma, uns serveis adequats i una tradició emprenedora rellevant. A més, disposa d’espais que es podrien recuperar gràcies a nous usos administratius o zones pendents de desenvolupar urbanísticament, com per exemple l’espai entre l’Hospital Comarcal i la ciutat».

MÉS per Inca entén que aquesta iniciativa seria molt positiva per al desenvolupament econòmic d’Inca i els pobles veïnats. I a la vegada, «també seria positiva per a molts treballadors públics del Govern o el Consell, ja que tindrien l’opció de tenir desplaçaments més curts des del seu lloc de residència».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.