Setmanari d'informació local - 138 anys

El jutge amplia la causa contra l'humorista Toni Albà

20703

El jutge que instrueix la causa contra l'actor Toni Albà per un suposat delicte d'injúries ha decidit ampliar la causa, i l'ha tornat a citar a declarar.

L'actor s'haurà de tornar a personar davant del jutjat de Vilanova i la Geltrú el 31 de maig a causa de diversos comentaris, al seu perfil de Twitter, sobre la magistrada de l'Audiència Nacional espanyola Carmen Lamela, que instrueix la causa contra el major dels Mossos Josep Lluís Trapero i altres membres del cos policial, a qui fa responsables de l'actuació de la policia catalana durant el referèndum de l'1 d'octubre i els dies 20 i 21 de setembre davant la seu del departament d'Economia.

La denúncia va arribar de la Brigada d'Informació de la policia espanyola a Barcelona i fa referència a cinc piulades que van fer-se entre el 3 i el 20 d'octubre.

En un inici, Albà va afirmar a diversos mitjans que desconeixia els motius de la investigació però que a l'informe de la policia espanyola hi havia fotografies d'ell vestit de rei Felip V, un dels personatges que imita. «Poca feina deuen tenir si es dediquen a perseguir pallassos», va afirmar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.