Setmanari d'informació local - 138 anys

Adjudicat el contracte de l’enllaç de Lloseta a l’autopista d’Inca

20549

La Comissió Informativa del Consell de Mallorca ha aprovat l’adjudicació del contracte de les obres dels accessos a Lloseta des de l’autopista d’Inca (Ma-13). Amb aquesta actuació, «es donarà resposta a una demanda històrica dels veïnats de la zona i permetrà millorar la connexió de Lloseta i, a més, també evitarà que els camions passin per dins Binissalem», ha explicat el Consell.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Constructora San José SA per un import de 8.487.216,10 euros, IVA inclòs. El termini d’execució és de devuit mesos. En les següents setmanes, es procedirà a definir el pla d’obra i a signar l’acte de replanteig. La intenció és que les obres puguin començar al mes de juny.

Per a l’adjudicació de l’obra, no només s’han tengut en compte les ofertes econòmiques. L’oferta tècnica tenia un pes del 40 per cent i l’econòmica, 60 per cent. D’aquesta manera, s’intenta evitar que si només es revisen els criteris econòmics després l’empresa guanyadora no tengui la suficient capacitat per dur a terme l’obra.

El projecte, a banda de la construcció de l’enllaç, també inclou la construcció d’un passeig per a vianants i ciclistes que connectarà Binissalem amb Lloseta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.