Setmanari d'informació local - 138 anys

Santanyí habilitarà un pàrquing per evitar els problemes d'aparcament a s'Almunia

20415

L'Ajuntament de Santanyí habilitarà un pàrquing per evitar els problemes d'aparcament a s'Almunia, després que la situació s'hagi «agreujat» en els últims estius.

Segons ha detallat el Consistori en un comunicat aquest divendres, s'ha comprat un solar a l'entrada de Cala Llombards, on se situarà un aparcament públic. El solar on estarà l'aparcament es troba en el Camí de Cala Llombards, la via d'entrada al nucli, i té una superfície de 16.000 metres quadrats. L'adquisició ha suposat una despesa de 150.000 euros.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Santanyí havia sol·licitat en diverses ocasions a la institució insular que l'aparcament s'habilités més prop dels punts d'interès dels visitants. El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, ha insistit que el que volen és que els veïns «estiguin tranquils i no sofreixin les molèsties dels últims anys, però també fer possible que qui decideixi visitar el municipi no acabi aparcament mal ni adoptant conductes incíviques». Per la seva banda, la regidora de Policia i Interior, Maria Pons, manté converses amb el Consorci de Transports de Mallorca perquè aquest any també comenci el servei de bus llançadora des del nucli Santanyí fins a s'Almunia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.