Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total 85 persones participen en la formació sobre violències masclistes impartida per Cort

20375

Un total de 85 persones participen en la formació '360º de les violències masclistes. La interseccionalitat en la intervenció: reptes de futur' impartida per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma en el Centre Flassaders aquest dijous i divendres.

L'activitat, dirigida a tècnics, professionals i la ciutadania, s'emmarca dins dels eixos d'acció del Pla d'Igualtat, segons ha informat l'Ajuntament de Palma.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha reivindicat que «els serveis d'atenció han d'adaptar-se a les realitats diverses de les dones». De fet, ha assenyalat que això és «un repte clau per evitar la revictimització i respondre a la situació específica de cada víctima».

El programa ha començat aquest dijous amb un diàleg sobre violències masclistes, migracions i drogodependències. A l'horabaixa s'imparteixen dos tallers pràctics sobre interculturalitat i sobre claus d'intervenció amb perspectiva de gènere amb violències i consum de substàncies.

Aquest divendres s'abordaran les violències masclistes, la salut mental i l'adolescència i a la tarda, les sexualitats i la igualtat i el psicograma com a tècnica de tractament para persones víctimes de violència de gènere.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.