Setmanari d'informació local - 138 anys

Cifuentes renuncia per carta al seu màster però no renuncia al càrrec

20079

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha escrit una carta al rector de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, en la qual li ha avançat la seva pretensió de renunciar al Màster en Dret Autonòmic que va cursar, suposadament, entre el 2011-2012. Per això Cifuentes demana disculpes si algú s'ha sentit ofès per les «condicions flexibles» que li va permetre la Universitat per cursar-lo.

Segons indica Cifuentes, ella no ha comès «cap il·legalitat» així com que ha complert «els requisits que la Universitat» li va posar per aconseguir aquest títol. No obstant això, reconeix que, tal com es desprèn de la informació reservada oberta pel centre, l'obtenció del títol «es va veure afectada, pel que sembla, per diverses irregularitats administratives», totalment alienes a ella però que «han donat lloc al seu qüestionament».

Sense il·legalitats, segons Cristina Cifuentes

«Jo no he comès cap il·legalitat. He complert els requisits que la Universitat em va posar per aconseguir aquest títol». De fet, «em vaig incorporar al màster perquè inicialment em trobava en condicions de cursar-lo amb plena dedicació, circumstància que es va veure alterada pel meu nomenament com a delegada del Govern a Madrid, i vaig poder continuar fent-lo en facilitar la universitat que prosseguís els estudis, en unes condicions flexibles per a una persona com jo».

Justificacions

«Si em vaig equivocar, i en aquell moment vaig haver de rebutjar les facilitats que m'oferia la universitat, deman disculpes a qualsevol que hagi pogut sentir-se ofès. Com ja he dit, només em va moure a participar en aquest màster el meu interès per ampliar coneixements malgrat les dificultats personals que m'impedien de cursar-lo en un règim ordinari. En cap moment no vaig pretendre treure profit llavors d'aquest màster, ni pretenc treure'l en el present o en el futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.