Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran i Endavant denuncien amb una acció que sobren 95.000 pisos turístics

19287

Arran i Endavant OSAN pretenen rellançar la lluita contra el turisme massiu i per la limitació de la indústria turística, «que es va dur a terme de forma intensa durant el passat estiu per les nostres organitzacions i per tot els moviments i col·lectius crítics amb el turisme». La lluita va culminar amb la gran manifestació del 23 de setembre amb el lema Fins aquí hem arribat.

Aquesta acció és la primera d’una sèrie d’accions i mobilitzacions que impulsaran Endavant OSAN i Arran, sobre la temàtica del lloguer turístic i el dret a l’habitatge. Les organitzacions han penjat una pancarta a la seu d’Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca.

«Les nostres organitzacions se sumen a les crítiques i propostes realitzades pel GOB i Terraferida en el marc de la zonificació proposada pel Consell de Mallorca i n’exigim la paralització, allargar la moratòria sobre noves llicències de pisos turístics i el desenvolupament d’una nova zonificació que estudii l’impacte real del lloguer turístic, que deixi clar els límits que s’estableixen sobre les llicències i contempli els 95000 pisos ja autoritzats o en procés», han explicat des de les organitzacions.

Així mateix, «ens sumam a Ciutat per qui l’habita i la Federació d’Associacions de Veïns de Palma que amb el GOB i Terraferida, han presentat una proposta de zonificació concreta per Palma, partint de la priorització del dret a l’habitatge per sobre del lucre privat del lloguer vacacional».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.