Setmanari d'informació local - 138 anys

Abaqua adjudica el contracte per a la millora del sanejament de la platja d'en Bossa

18943
Abaqua adjudica el contracte per a la millora de la xarxa de sanejament de la platja d'en Bossa a Eivissa. | dBalears/Arxiu

El Consell d'Administració de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) ha adjudicat a l'empresa Asesoría Técnica y Proyectos Siglo XXI la redacció del projecte de substitució i millora de la xarxa de sanejament en alta de la platja d'en Bossa (Eivissa) per un import de 84.000 euros, que preveu la renovació de la xarxa i augmentar-ne alhora la capacitat.

A més, tal com ha explicat la Conselleria, en aquesta adjudicació hi ha inclosa també la redacció dels projectes d'ampliació i millora de sanejament i depuració de Sant Lluís i Es Mercadal a Menorca.

El Govern ha explicat aquest dissabte que el projecte de platja d'en Bossa consistirà «en la renovació de la xarxa, necessària per l'obsolescència de la majoria d'elements originals que tenen una antiguitat de 25 anys (canonades de transport, equips de bombament, col·lectors interiors, quadres elèctrics i instal·lacions auxiliars) i per l'estat estructural de l'obra civil de les estacions de bombeig d'aigües residuals (EBARS)».

L'actuació, segons el Govern, també permetrà «augmentar la capacitat de transport d'aigua residual davant les noves necessitats de cabal, per optimitzar així el sistema de sanejament i augmentar la garantia de funcionament de les instal·lacions. La longitud total de la xarxa de col·lectors i de la part terrestre de l'emissari, objecte de les possibles actuacions, és d'uns 4.700 metres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.