Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí promociona a Berlín el portal d'informació turística 'Visit Marratxí'

18829

Marratxí presentarà aquest dimecres a la tarda, a la fira de turisme ITB de Berlín, el portal d'informació turística del municipi, 'Visit Marratxí', que reuneix en un mateix dades com el catàleg complet de llocs d'interès, hotels, producte local i La Ruta del Fang.

A la presentació participaran la consellera de Turisme i vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, i la regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Mercats, Jero Sans. Segons ha explicat l'Ajuntament en una nota de premsa, el portal permetrà als visitants accedir a tota la informació disponible dels llocs i activitats d'interès del municipi. El portal estarà disponible en anglès i alemany a més de català i castellà. Serà accessible des del 7 de març i anirà creixent en diferents fases amb la finalitat de contribuir a la projecció turística de Marratxí.

L'objectiu de l'equip de govern municipal amb aquesta acció és «per posar Marratxí sobre el mapa turístic de Mallorca». Des del consistori també han recordat que Marratxí és l'únic municipi de les Balears amb la denominació de poble artesà, ja que la tradició ceràmica està molt arrelada amb un Museu del Fang i una Ruta del Fang que passa pels diferents llocs relacionats amb la ceràmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.