Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «Ciutadans vol castigar la feina que es fa als ajuntaments»

18775

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril ha criticat de forma contundent la proposta de Ciudadanos. Abril ha recordat que només fa uns mesos, tant Ciudadanos com Podemos i PP varen votar junts al Congrés per permetre que els diputats i diputades puguin tenir el sou íntegre de parlamentaris i a més a més, compatibilitzar amb altres tasques remunerades, és a dir, acumular sous.

El portaveu assegura: «La proposta de Ciutadans està plantejada des de la desconeixença de la realitat municipal, on la majoria dels milers de regidors i regidores d'arreu de l'Estat ni tan sols cobren per la seva dedicació, que en la majoria de casos és de moltíssimes hores. Ciutadans vol castigar la feina que es fa en el primer esglaó del sistema democràtic, els Ajuntaments». Abril pensa que tothom que vulgui arribar més amunt a la política ha de passar primer per un municipi, saber de prop quines són les necessitats i les demandes de la ciutadania.

«Des de MÉS per Mallorca som partidaris de limitar l'acumulació de càrrecs i sous, i de limitar mandats, i així ho establim al nostre règim intern, on per exemple, limitam les dietes i l'acumulació de sous, i on establim clarament que no es poden ocupar dos càrrecs públics remunerats a dues institucions diferents, amb l'excepció justament dels batles/ses i regidors/res de municipis de menys de 20.000 habitants, perquè és absurd que un regidor d'un municipi petit a l'oposició, per exemple, i que potser només té un plenari del seu Ajuntament cada tres mesos, i ni tan sols cobra, no pugui ser diputat», ha afirmat Abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.