Setmanari d'informació local - 138 anys

Posen en marxa la senyalització del camí que va de la UIB a Esporles

18209

El Departament de Medi ambient del Consell ha iniciat aquest dijous les tasques de senyalització del camí que unirà la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el municipi d'Esporles. Aquest camí, que unirà el nucli universitari amb Esporles, té una distància de 12 quilòmetres i connectarà amb la Ruta de Pedra en Sec.

A més, una vegada estigui aprovada la modificació del Pla Especial de la ruta, es té previst que aquesta via passi a formar part del GR 221. Així, es dóna resposta a la demanda dels ajuntaments de Palma i d'Esporles, realitzada amb la col·laboració de la UIB.

En l'acte, ha participat la consellera insular de Medi ambient, Sandra Espeja, el director insular de Medi ambient, José Manchado, i la batlessa d'Esporles, Maria Ramon, entre altresSegons ha dit Espeja, «l'obertura d'aquesta connexió amb la Ruta de Pedra en Sec és important i estratègica per facilitar l'accés a través del transport públic, que des de la UIB és fluid i divers».

A més, ha afegit, «transcorr per uns paratges agrícoles i naturals de gran valor». «Continuam amb el nostre objectiu d'obrir camins per facilitar a la ciutadania l'accés a la naturalesa i garantir el seu dret a caminar per camins no asfaltats», ha assegurat. Des del Consell preveuen que la senyalització estigui acabada en un termini de dues setmanes i que, per tant, el camí quedi obert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.