Setmanari d'informació local - 138 anys

La plataforma PROU celebra que el Consell vulgui limitar l'entrada de vehicles a Eivissa

18117
Periódico de Ibiza

La plataforma ciutadana PROU d'Eivissa ha expressat la seva satisfacció pel fet que el Consell es plantegi la necessitat de prendre mesures destinades a alleugerir la saturació de les carreteres a l'illa, sobretot durant la temporada turística.

PROU ha recordat que el 20 de desembre de 2016, en una reunió entre la Plataforma i el Consell d'Eivissa, ja es va sol·licitar limitar l'entrada de vehicles. «Ens alegra veure que, si bé en aquell moment la petició semblava que no va ser atesa, finalment el Consell, seguint l'exemple de Formentera, ha conclòs que la mesura era inevitable», han afegit.

El problema de la saturació a les carreteres eivissenques provoca més accidents i, segons la Plataforma, representa unes molèsties i perjudicis molt grans en haver de sortir abans del necessari si es pretén arribar a la feina, metge o escola. A l'estiu, les carreteres estan saturades amb totes les forces, però la saturació en un grau menor s'estén tot l'any. 

Ara, malgrat l'acord unànime dels batles i la possibilitat que PP i PSOE se sumin a la proposta, és decebedor saber que la iniciativa està encara en una fase molt incipient, tant que encara s'han de fer els estudis pertinents per trobar possibles solucions al problema.

«Tots sabem que les presses no són bones conselleres, però coneixem també el perill dels estudis, que poden posar a prova la nostra paciència», han afegit. Segons PROU, la solució a la saturació de vehicles és la reducció dels mateixos en les carreteres de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.