Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca estrena l'Oficina Insular d'Habitatge Social

18043
El Consell de Menorca obrirà aquest dimarts que ve l'Oficina Insular d'Habitatge Social. | dBalears/Arxiu

El Consell Insular de Menorca obrirà aquest dimarts que ve l'Oficina Insular d'Habitatge Social, que estarà situada al carrer del Carme de Maó, en el mateix local en el qual es troba l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi).

L'objectiu de la nova oficina és «recolzar i col·laborar amb els recursos existents a l'Illa en matèria d'exclusió residencial per treballar de forma coordinada per atendre a les persones que es troben amb una problemàtica relacionada amb l'accés a l'habitatge».

En aquesta línia, malgrat tenir la seva seu a Maó, els professionals de l'oficina es traslladaran als diferents municipis, donant assistència directa als ajuntaments.

«Aquest projecte neix a partir de la situació actual de falta d'habitatge i de llocs de treball. Tot això, lligat a la devaluació dels salaris, ha produït que una part molt important de la societat que mai havia tingut la necessitat d'aquest tipus d'ajudes ara mateix la necessiti i l'administració ha de donar resposta a aquesta nova realitat», ha dit la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez.

Així mateix, ha assenyalat que aquest nou servei pretén ser «un referent en l'àmbit insular en temes d'habitatge social amb la voluntat de col·laborar i cooperar amb altres agents i institucions». La responsable insular ha posat l'accent que l'oficina no està dirigida únicament a ciutadans amb problemes d'accés a l'habitatge o persones en situació d'exclusió social, sinó també a aquells propietaris que vulguin posar els seus immobles en lloguer i tinguin dubtes de com fer-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sara pons, fa mes de 5 anys

Voldria que m'informessiu sobre les ajudes que existeixen , i quines persones poden escollir les ajudes esmentades

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente