Setmanari d'informació local - 138 anys

Ha mort el jove poeta eivissenc Manel Marí

17709

El poeta eivissenc Manel Marí, amb només 42 anys, ha mort aquest dimecres a València. El jove no ha pogut superar la grip A i ja feia uns quants dies que estava ingressat a l'hospital en estat de coma.

El poeta, nascut a Eivissa, residia a la ciutat de València on es va llicenciar en Sociologia. Marí ha estat guionista de televisió, articulista, col·laborador del diari Última Hora, traductor i corrector lingüístic. Ha estat també militant i dirigent de moviments estudiantils en ensenyament mitjà i en el Bloc d'Estudiants Agermanats a la Universitat de València. A més, és fundador de ‘Poesia per la Revolta', cicle i taller d'accions poètiques de l'organització Ca Revolta.

Al llarg de la seva carrera poètica, Marí ha rebut diversos premis i reconeixements. És el cas del Premi Mallorca de Poesia, l’any 2005, per l’obra 'No pas jo', que el va donar a conèixer arreu dels Països Catalans. Dos anys més tard va rebre el Premi Ciutat de Palma Joan Alcover amb el poemari 'El tàlem'. I el darrer reconeixement en forma de guardó li va arribar el 2016 amb el Premi València Alfons el Magnànim de poesia, amb l’obra 'Tavernàries'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.