Setmanari Sóller

134
anys

Ha mort el jove poeta eivissenc Manel Marí

31-01-2018

El poeta eivissenc Manel Marí, amb només 42 anys, ha mort aquest dimecres a València. El jove no ha pogut superar la grip A i ja feia uns quants dies que estava ingressat a l'hospital en estat de coma.

El poeta, nascut a Eivissa, residia a la ciutat de València on es va llicenciar en Sociologia. Marí ha estat guionista de televisió, articulista, col·laborador del diari Última Hora, traductor i corrector lingüístic. Ha estat també militant i dirigent de moviments estudiantils en ensenyament mitjà i en el Bloc d'Estudiants Agermanats a la Universitat de València. A més, és fundador de ‘Poesia per la Revolta', cicle i taller d'accions poètiques de l'organització Ca Revolta.

Al llarg de la seva carrera poètica, Marí ha rebut diversos premis i reconeixements. És el cas del Premi Mallorca de Poesia, l’any 2005, per l’obra 'No pas jo', que el va donar a conèixer arreu dels Països Catalans. Dos anys més tard va rebre el Premi Ciutat de Palma Joan Alcover amb el poemari 'El tàlem'. I el darrer reconeixement en forma de guardó li va arribar el 2016 amb el Premi València Alfons el Magnànim de poesia, amb l’obra 'Tavernàries'.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris