Setmanari d'informació local - 138 anys

Testimonis reconeixen el presumpte agressor del padrí del llaç groc

17595
La fotografia correspon a un dia que el pressumpte agressor va acudir a sabotejar una roda de premsa d'estudiants. | dBalears/Arxiu

Alguns testimonis han identificat el presumpte agressor de l'ancià i la seva néta que divendres migdia passejaven per plaça París de Palma. Com publicà dissabte dBalears, l'home major va ser insultat i va rebre una forta empenta només per dur un llaç groc en defensa dels presos polítics.

El presumpte agressor seria, segons han apuntat i corroborat testimonis, A.S.G.; un conegut militant d'extrema dreta que ja hauria estat relacionat amb diversos atacs a membres de moviments socials de Palma. De fet, com publicà en el seu dia aquest mitjà, l'home podria estar al darrere d'una agressió a un militant de la CUP el setembre de 2016.

Cal recordar que en l'agressió feixista de divendres hi participà, presumptament, un home alt d'uns 40 anys amb una «gorra obscura que semblava de policia». L'home baixà d'un Volkswagen vermell i començà a increpar a un ancià que passejava amb la seva néta i que duia un llaç groc en defensa dels presos polítics catalans. Proferí insults aïrats, acusacions de 'catalanista!!' i finalment s'encarà amb la víctima.

dBalears ha intentat aquest diumenge esbrinar si la víctima ha denunciat aquesta agressió espanyolista davant la Policia o les instàncies competents. Fonts policials i jurídiques consultades per aquest diari no han pogut corroborar, encara, que s'hagin denunciat els fets. Amb tot, continuarem informant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.