Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Agressió feixista a Palma a un ancià que duia un llaç groc en defensa dels presos polítics

17585
Els fets van ocórrer aquest divendres als voltants de la Plaça Paris de Palma. | ANC/Twitter

Nova agressió feixista. Un home d'edat avançada, acompanyat de la seva néta, va ser insultat i escomès per un altre ciutadà a Palma perquè duia un llaç groc en defensa dels presos polítics catalans.

Tal com ha relatat a dBalears un testimoni directe de l'agressió, els fets van ocórrer aquest divendres entre les 14 i les 15 h als voltants de la Plaça Paris de Palma. Un ancià que portava un llaç groc passejava amb la seva néta quan un cotxe, de manera brusca, es va aturar a l'entrada d'un pàrquing.

Del vehicle, un Volkswagen de color vermell amb un adhesiu amb la bandera espanyola, va sortir un home alt d'uns quaranta anys que duia, segons el testimoni, una «gorra obscura que semblava de policia».

L'home va començar a increpar amb ràbia l'ancià. Segons ha relatat el testimoni, l'home proferí un reguitzell d'insults, acusant-lo de 'catalanista!!'. Després va escometre una forta empenta a l'home major mentre la néta «plorava i cridava» a viva veu.

Alguns cotxes s'aturaren per veure que hi passava. L'home finalment tornà a pujar al cotxe i sembla que aparcà en el garatge. L'ancià i la neta quedaren visiblement alterats davant l'agressió espanyolista que acabaven de patir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.