Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquest diumenge se celebrarà la IV Challenge Escolar de Ciclisme

17387

La IV Challenge Escolar de Ciclisme, que reunirà a més d'un centenar de joves ciclistes d'entre 6 i 16 anys, es disputarà al passeig Marítim de Palma aquest diumenge. El Consell de Mallorca ha explicat aquest dilluns que la prova consta d'un circuit d'1,8 quilòmetres i es disputa en el marc de la XXVII Challenge Ciclista Mallorca.

El vicepresident i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assegurat que s'han d'aprofitar els grans esdeveniments esportius que tenen ressò internacional per reivindicar l'esport escolar.

«La prova d'aquest diumenge tornarà a fer possible que els nostres nens i joves puguin compartir amb figures internacionals del ciclisme. I si amb això animem a consolidar la pràctica esportiva en aquestes edats haurem aconseguit el nostre objectiu», ha manifestat.

Per la seva banda, el president de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Fernando Gilet, ha indicat que la prova «té un caràcter molt especial perquè es té la seguretat que es compleix el somni dels corredors més joves».
En la Challenge hi haurà diferents categories: cadets, infantils, alevins, promeses i principiants. A les 11:10 h serà el torn dels cadets, que faran 11 voltes (19,8 Km); a les 11:50 h els infantils correran set voltes (12,6 Km); a les 12:15 h els alevins, amb quatre voltes (7,2 Km) i a les 12:30 h, els protagonistes seran els principiants que realitzaran una volta (1,8 Km).

La carrera està oberta a ciclistes amb llicència federativa i les inscripcions es poden realitzar fins al 25 de gener a la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.