Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort obre una enquesta perquè la ciutadania valori la Revetla de Sant Sebastià

17369

L’Ajuntament de Palma, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, fa un balanç positiu de l’assistència als diferents actes de les festes de Sant Sebastià 2018 i recorda que fins el proper diumenge, 28 de gener, encara resten activitats pendents al programa de festes.

Així, al correfoc que se celebrà aquest diumenge es congregaren 25.000 persones, 5.000 persones més que a l’edició anterior i la Trobada de Bandes, que per primera vegada se celebrava a l’interior del Palau de Congressos, reuní aquest diumenge al matí més de 2.000 persones. A la Revetla de Sant Sebastià, l’àrea de Participació comptabilitzà un total de 38.000 persones presents a les places amb concerts. Es tracta de la millor xifra d’assistència a la Revetla des de 2014.

Algunes activitats noves com l’obra de teatre Llonguets, que se celebrà el passat 18 de gener a la plaça Major, han congregat a 300 persones mentre que els concerts que se celebraren als barris per primera vegada congregaren cada un unes 500 persones.

Aquesta setmana els actes del programa de festes continuen amb la celebració de la Nit de l’Humor amb els monologuistes de Comedy Naits Raquel Sastre, Enrique San Francisco i David Amor divendres 26 de gener a les 20 hores a la plaça Major; dissabte dia 27 de gener amb l’activitat Veïns d’aquí i d’allà Brasil: Ciutadans del món a les 17 hores a la plaça de l’Olivar i diumenge amb la gimcana popular Trescabarris que per primera vegada s’emmarca al programa de festes de Sant Sebastià i se celebrarà al barri de Sant Jordi.

Enquesta sobre la Revetla a Tu fas Palma
Per tal de continuar millorant les festes des d’aquest dilluns i fins el proper 5 de febrer l’àrea de Participació Ciutadana inicia una enquesta de valoració oberta a tota la ciutadania sobre la Revetla de Sant Sebastià a l’apartat de consultes de la web.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.