Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Salort, proclamat únic candidat a la presidència de Noves Generacions de Mallorca

17025

Joan Salort queda proclamat, de manera oficial, candidat únic a la presidència de Noves Generacions (NNGG) de Mallorca de cara al proper Congrés insular, que se celebrarà el proper dia 17 de febrer a Binissalem. Així ho ha anunciat el president del Comitè organitzador, Pere Ferrer, una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures i havent validat els avals presentats per Salort.

Finalitzat el recompte de signatures presentades, el Comitè organitzador ratifica que es compleixen els requisits necessaris per a concórrer al Congrés insular de NNGG de Mallorca i informa que el nombre oficial d'avals vàlids presentats pel candidat ascendeix a 140.

Recordem que per a ser proclamat candidat a la presidència de NNGG Mallorca era necessari presentar un mínim de 50 avals d'afiliats que estiguessin al corrent del pagament de les seves quotes. A més, el candidat també havia d'estar al corrent de pagament i tenir almanco 12 mesos d'antiguitat com a afiliat del partit.

Joan Salort és natural d'Alcúdia, té 24 anys i està cursant tercer de Relacions Laborals a la UIB. Actualment és el president de NNGG d'Alcúdia i secretari executiu de turisme de NNGG Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.