Setmanari d'informació local - 138 anys

A punt els preparatius de les carrosses per acollir la cavalcada dels Reis d'Orient

Enguany hi haurà 13 carrosses, 16 comparses i 3 seguicis reials que estaran relacionades amb la flora

16713

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha assegurat aquest dimecres que les carrosses de la Cavalcada dels Reis d'Orient 2018 ja estan a punt, després de visitar els preparatius de la desfilada. En la visita, la regidora ha estat acompanyada pel director artístic de la Cavalcada, Antoni Socias. «Ara només falta muntar les carrosses, que sempre es fa en el darrer moment perquè quedin ben cridaneres», ha dit la regidora.

Frade ha avançat que enguany la Cavalcada serà especialment «espectacular» amb la presència d'elements i carrosses noves com la dels cactus. Durant la visita s'han pogut veure els nous dissenys inspirats en la flora que aquest divendres recorreran els carrers de Palma. El Rei Melcior anirà sobre una carrossa amb forma d'una enorme orquídia; el Rei Gaspar damunt d'una flor de lotus i el Rei Baltasar damunt d'una rosella.

«Hi ha motius florals per tot; a més apareixen els animals que pol·linitzen les flors; hi ha abelles, hi ha papallones i hi ha un colibrí», ha explicat Socias. El director artístic també ha destacat l'aposta per la música. «Estic molt content que hi hagi molta música en directe; a més enguany també hi haurà circ i teatre», ha manifestat.

Durant la Cavalcada es podrà escoltar a Madò Figa de Moro (Nadia), vestida de cactus damunt una carrossa; un conjunt de dones que tocaran instruments de corda vestides de papallones; un conjunt de professors del Conservatori que tocaran instruments de vent sobre la carrossa de les abelles; un grup que canta perquè ballin les fades i música 'a capella'.

Així mateix ha detallat que, a més, la Cavalcada d'enguany comptarà amb una batucada, rock en la carrossa de Hard Rock i la banda municipal. «Així els nins i nines Palma veuen que no tot està gravat; els artistes creen l'art», ha detallat el director artístic. L'arribada dels Reis està prevista a les 18.00 hores del divendres, a bord del vaixell d'època Rafel Verdera, en el Moll Vell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.