Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Carles Julià, reelegit com a secretari general dels socialistes de Porreres

15521

Els Socialistes de Porreres han celebrat una assemblea extraordinària per elegir la nova Comissió Executiva que dirigirà la formació a nivell local els propers anys, en la qual Joan Carles Julià ha estat reelegit per assentiment secretari general.

El socialista ha destacat la consolidació del projecte socialista dins el municipi i s'ha marcat com a repte per a la nova etapa «ampliar la nostra base social i seguir sumant suports per continuar aportant el nostre granet d'arena a la millora del nostre municipi». En aquest sentit, Julià ha concretat que la millor manera de contribuir a la millora de Porreres és «fer propostes en positiu perquè l'equip de govern municipal les pugui desenvolupar, tal com hem anat fent els darrers anys».

La formació de l’equip

La nova Comissió Executiva estarà formada per Joan Carles Julià com a secretari general, Miquel Àngel Veny com a secretari d'Organització i portaveu i Ana Abraham com a secretària de Política Municipal i Participació.

A l'assemblea també hi han assistit per donar tot el suport del Partit Socialista a la nova Executiva Cosme Bonet, president dels Socialistes de Mallorca, Juli Fuster, també de l'Executiva de la Federació Socialista de Mallorca, i Patricia Gómez, consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears. D'aquesta manera, els Socialistes de Mallorca segueixen renovant les agrupacions locals per posar el partit a punt de cara a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques del 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.