Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera tornarà a Madrid per seguir amb les negociacions del nou REB

15313

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, viatjarà aquest dimecres a Madrid per continuar amb les negociacions amb el Govern espanyol per a la reforma de la llei del Règim Especial de les Balears (REB).

La reunió tendrà lloc a la seu de la Secretaria d'Estat d'Hisenda a les 17.00 hores i participarà el secretari, José I. Fernández de Mesa. Completaran la delegació balear el director general de Pressupostos i Finançament, Joan Carrió, i la directora de l'Agència Tributària de les Balears, Maria Antònia Truyols.

A finals d'octubre, Cladera va arrencar la ronda de reunions per a l'aprovació del nou règim fiscal. Ja ha mantengut trobades amb els secretaris d'Estat de Pressupostos, Alberto Nadal, i de Funció Pública, Elena Collado. Al setembre, la consellera es va desplaçar a Madrid per reunir-se amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, qui es va comprometre a tenir preparat per a final d'any el projecte de llei del nou REB, que haurà de recollir mesures fiscals, d'inversió i de compensació de la insularitat similars a les quals té Canàries.

Fa una setmana, Montoro va manifestar durant la sessió de control al Govern al Congrés la seva intenció de desenvolupar el REB, així com el seu compromís de començar la reforma del sistema de finançament autonòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.